logo

Programok

A történelem bármely korszakában egy szőlőbirtok alapítása és fenntartása komoly elhivatottságot és elszántságot igényelt. Ma sincs ez másképp. A nehézségeket, kihívásokat, akadályokat nem, de azt az életérzést, amely átsegít bennünket mindezeken s munkánk eredményét, mely a mádi hegyoldalakon termett, örömmel megosztjuk a hozzánk érkezőkkel.

Borkóstolás, borvásárlás, boros programok előzetes bejelentkezés alapján.

Tel.: +36 30 269 1002
E-mail: info@torokpincemad.hu

BORKÓSTOLÓ – PROGRAMOK

I.Bemutatkozó borsor

A programon 6-7 fajta bort ismerhetünk meg. A borok segítségével bemutatjuk azokat a szőlőfajtákat, melyekkel dolgozunk s egyben Tokaj-Hegyalja fő szőlőfajtáit is képezik. A kóstoló pincénk egyik hangulatos „ágában” történik, melyet szakmai ismertető tesz teljessé.

A program időtartama: 1-1,5 óra
Ár: 5.000 Ft/fő

Jelentkezési feltétel: minimum 2 fő maximum 30 fő

Részletek itt

1 2 3

II.Kulináris borkóstoló

A borsor 7-8 fajta bort tartalmaz, melyhez különféle borkorcsolyákat, íz falatkákat párosítottunk illat- íz-zamat összhangjára figyelve. A program szakmai tájékoztatóval kezdődik, s hogy a pince élmény teljes legyen 2-3 fajta bort hordók társaságában ismerhetünk meg. Ezt követően a pincében lévő klimatizált (zárt-fűthető) helységben tehetjük próbára érzékszerveinket a borok és a hozzá ajánlott íz falatkák gyűrűjében.

A program időtartama: 1,5-2 óra
Ár: 8.000 Ft/fő

Jelentkezési feltétel: min. 4 fő max. 30 fő

Részletek itt

4 5 6

III.Borvándor borkóstoló

Elsősorban olyan bortúrásoknak ajánljuk akik dinamikus lendülettel,több pincészetnek a megismerését is bevállalták egy adott időben, de azért tartalomra is igényesek. Az aktuális borsor mellett (min.6-7 fajta bor) “egyszerű” de bőséges,ízletes menüvel megerősítve tudják folytatni Mád -Tokaj-hegyalja felfedezését.

A program időtartama: 2-2,5 óra
Ár: 12.000 Ft/fő

Jelentkezési feltétel min.4 fő max. 24 fő

Részletek itt

7 8 9

IV. Birtokbemutató-Dűlőtúra

Érdekes és izgalmas elfoglaltság a "bölcsőtől" követni a szőlő fejlődését, majd átalakulását ízlelgetve megpróbálni választ kapni megannyi miértre. Vendégeinket szívesen invitáljuk erre a programunkra is. A csúcstámadást általában az alaptáborból, a Táncsics úton található pincénk elől, kisbusz segítségével kíséreljük meg. Mindig jóleső érzés Mád egyik legmagasabb pontján lévő (Bomboly 316m) szőlőterületünk (2ha) meghódítása, ahonnan fantasztikkus kilátás nyílik a régióra. A szőlősorok bejárása és azok szakmai szemszögből való ismertetését követően, az itt kialakított teraszunkon egy 3-4 borból álló tételsorral tesszük teljessé a kirándulást.

A program időtartama: 1-2 óra
Ár: Önálló program esetén 4.000 Ft/fő

Más programunkal kiegészítve 3.000 Ft/fő

Jelentkezési feltétel: min. 4 fő

Részletek itt

10 11 12

*Áraink tájékoztató jellegűek. Az árlista érvényes 2021.04.01-től. Tévedés és változtatás joga fenntartva.

Rólunk írták