IV.Borvacsora
|
A borvacsora 5 fogásból áll, az ételek elkészítésénél a házi jelleg dominál, igyekszünk minél több helyi régi és új ételt bemutatni.
Az esetleges speciális igényeket (liszt érzékenység, vegetáriánus) ha előre egyeztetésre kerül, igyekszünk megoldani.
Példa menü:
Bevezető borsor:
|
1. Hárslevelű |
száraz 2013 |
2. Furmint |
száraz 2013 (tartályos erjesztés) |
3. Furmint |
száraz 2013 (hordós érlelés) |
4. Kövérszőlő |
édes 2013 |
|
Fokhagyma krémleves |
Furmint száraz 2012 |
Roston sült harcsafilé, szalonnás, kelkáposztás batyuban |
Hárslevelű száraz 2012 |
Házi kacsamáj hab, muffinnal és öntettel |
Tokaji Fordítás édes 2011 |
Pecsenye kacsacomb, hercegnő burgonyával, birsalma szósszal |
Hárslevelű száraz 2011 |
Házi répa torta |
Tokaji Aszú 6 puttonyos 2007 |
|
|