logo

IV.Borvacsora

A borvacsora 5 fogásból áll, az ételek elkészítésénél a házi jelleg dominál, igyekszünk minél több helyi régi és új ételt bemutatni. Az esetleges speciális igényeket (liszt érzékenység, vegetáriánus) ha előre egyeztetésre kerül, igyekszünk megoldani.

Példa menü:

Bevezető borsor:

1. Hárslevelű száraz 2013
2. Furmint száraz 2013 (tartályos erjesztés)
3. Furmint száraz 2013 (hordós érlelés)
4. Kövérszőlő édes 2013
Fokhagyma krémleves Furmint száraz 2012
Roston sült harcsafilé, szalonnás, kelkáposztás batyuban Hárslevelű száraz 2012
Házi kacsamáj hab, muffinnal és öntettel Tokaji Fordítás édes 2011
Pecsenye kacsacomb, hercegnő burgonyával, birsalma szósszal Hárslevelű száraz 2011
Házi répa torta Tokaji Aszú 6 puttonyos 2007

Kapcsolat

Török Béla Borász
06-30/269-1002
Török Ildikó
06-30/608-3790
info@torokpincemad.hu